Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Algemene Voorwaarden Het Kwadraat BV

1. De verkoper

Webwinkel Hetkwadraat.be is eigendom van Het Kwadraat BV met maatschappelijke zetel Marktplein 33 te 9220 Hamme
Ondernemingsnummer: BTW BE 0769 856 534

2. Toepassing

Wanneer de klant zijn online bestelling bevestigt, verklaart deze akkoord gegaan te zijn met deze algemene voorwaarden.

Enkel het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement van de maatschappelijke zetel van Het Kwadraat BV bevoegd.

3. Beschrijvingen en foto's op www.hetkwadraat.be

Het Kwadraat BV levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Het Kwadraat BV de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Het Kwadraat BV kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaan uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken van het origineel product. De instelling en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hier een rol bij spelen. Het Kwadraat BV is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt u zich tot de desbetreffende fabrikant, adressen of andere gegevens kunnen bekomen worden via Het Kwadraat BV , bij dergelijke gevallen zullen wij onze artikelen controleren op dergelijke gelijkwaardige gebreken.

4. Prijzen

De prijzen vermeld op www.hetkwadraat.be zijn in euro, inclusief BTW en exclusief transportkosten.

Het Kwadraat BV behoudt zich het recht om prijzen ten alle tijde aan te passen of te corrigeren. Het Kwadraat BV is niet verantwoordelijk voor prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van verkeerde invoer, zet- of drukfouten en kan deze corrigeren ook na een bestelling.

5. Transportkosten

Transportkosten van pakjes binnen België werden door Het Kwadraat BV vastgesteld op 4,95 euro en voor andere Europese landen hanteren wij de gebruikelijke bPost International tarieven. Past de bestelling in een envelop dan wordt deze aan het normale tarief verstuurd per post. Er kan ook gekozen worden voor een afhaalpunt (B), dan bedraagt de transportkost 3,95 euro.

De transportkosten worden deels aangerekend aan de klant en deels door Het Kwadraat BV gedragen.

Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verstuurd binnen België en voor Nederland bedragen de verzendkosten dan 5,00 euro. Cadeaubons worden gratis verstuurd binnen de Benelux.


6. Bestelling

Nadat de klant de bestelling bevestigde en verstuurde, ontvangt deze een automatisch gegenereerde e-mail met bevestiging van zijn bestelling. Op deze bevestiging kan de klant opmaken of de betaling reeds volbracht werd of indien hij deze nog moet in orde brengen. De klant is verplicht de gegevens vermeld op deze bestelbon te controleren en Het Kwadraat BV op de hoogte te brengen van eventuele fouten of gebreken.

7. Betaling

De betaling kan op volgende manieren tot stand gebracht worden:

  • via een online betaling op deze site met Visa, Mastercard, iDeal of Bancontact.
  • via ecocheques (met uitzondering van de verzendkosten)
  • via een cadeaubon met vermelding van de code in het daarvoor voorziene vakje.
  • contant bij afhaling in de winkel op de maatschappelijke zetel van Het Kwadraat BV te Hamme.

Indien Het Kwadraat BV na 14 dagen geen betaling ontvangen heeft, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Het spreekt voor zich dat de klant hiervan op de hoogte gehouden wordt.

8. Levering

Het pakje wordt verstuurd nadat Het Kwadraat BV de betaling ontvangen heeft. De levering gebeurt binnen de vijf werkdagen in alle Europese landen. Enveloppen worden verstuurd met de gewone post, alle pakjes met Bpost binnen België en met Bpost International naar andere Europese landen.

9. Verzakingsrecht – retourneren

De klant heeft het recht af te zien van de verkoopovereenkomst en/of geleverde artikelen zonder betaling van boete of opgave van motief. Dit dient te gebeuren binnen de 14 kalenderdagen na levering van de producten. De transportkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper.

Verzakingsrecht is niet van toepassing bij grote bestellingen vanaf 15 stuks.

10. Risico van verzending

Het Kwadraat BV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens het verzenden. Wij verpakken de producten op een dusdanige manier dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn. Ieder pakje verstuurd met bPost is voorzien van een unieke barcode die online kan opgevolgd worden. Indien de klant problemen ondervindt met het ontvangen van zijn pakje, kan deze zich altijd wenden tot de transporteur met vermelding van deze unieke barcode.

11. Garantie
Het Kwadraat BV biedt garantie op verkochte artikelen, zoals deze wordt aangeboden door de fabrikant.

12. Klachten

Klachten of betwistingen dienen binnen de 7 dagen na levering gemeld te worden per aangetekend schrijven op straffe van verval. In geval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot de omruiling van de goederen. Elke aansprakelijkheid van de verkopen beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling.